Dizajn & Projektovanje Kuhinje

Dizajniranje kuhinje

Kuhinja je mesto gde se porodica i prijatelji okupljaju kako bi zajedno uživali u dobroj hrani i društvu, tako da je jedino pravo rešenje da izgleda najbolje moguće. Ovih dana, moderno dizajnirane kuhinjske površine postaju potreba mnogih domova. Iako su funkcionalnost i praktičnost izuzetno važni aspekti, oni nam ne bi ništa značili bez estetike koja čini da uživamo u našoj kuhinji.

Projektovanje kuhinje

Dizajniranjem i projektovanjem kuhije po meri za Vaš dom, odstupa se od svih očekivanih šablona i projektuju se specijalno za Vas i Vaše potrebe. One su pre svega dobro organizovane i funkcionalne, a zatim lepe i unikatne. Vaš izbor kuhinje po meri može biti klasičnog, modernog ili rustičnog dizajna…

Vizuelna prezentacija kuhinje

Na Vaš zahtev stručno lice doći će da da izmeri Vaš prostor i snimi posojeće stanje. Pomoću namenskih programa za crtanje i projektovanje kuhinja, u našem studio kreiramo idejno rešenje, proizvod Vaših zahteva, naših sugestija, izgleda i dimenzija prostora. Nakon toga Vam predstavljamo vizuelnu prezentaciju kuhinje – verna slika sa svim bojama, dimenzijama, detaljima i materijalima i dajemo tehnički opis svih materijala i okova za ugradnju. Projekat kuhinje po meri pomoćii će da lakše sagledate sve Vaše vizije i omogućiće njihovu bržu realizaciju.

Dizajn & Projektovanje Kuhinja

Naši radovi