Kako je sve počelo?

Kvalifikovan dizajn enterijera
Kvalifikovan dizajn enterijera

POČECI...

Nije baš uobičajna pojava videti četvorogodišnju devojčicu kako provodi puno vremena i “koordinira“ jednim gradilištem. Ta devojčica bila sam upravo ja, trudeći se da novi dom mojih roditelja bude savršen. Uz njihovo permanentno ulaganje i dugotrajni rad u stvaranju našeg novog doma, ljubav prema arhitektuti i dizajnu enterijera u mom slučaju bila je neminovna i duboko utisnuta . Od tada pa do danas , mnoga moja interesovanja su dolazila i nestajala, ali jedna strast uvek ostaje: pomaganje ljudima u stvaranju i dizanijranju prelepih prostora za život, rad i zabavu.

ALBO Enterijeri su rodjeni...

Nakon završenih studija arhitekture, moje usavršavanje je krenulo da se razvija u oblasti unutrašnje arhitekture i dizajna namštaja. Nakon skoro deset godina rada, kvalifikovanog dizajnera enterijera, na opremanju domova, kancelarija, restorana, maloprodojnih prostora, odlučila sam da svoje bogatstvo stečenog znanja i iskustava uložim u sopstvenu kompaniju.

Kvalifikovan dizajn enterijera
Kvalifikovan dizajn enterijera

Zadovoljni klijenti i posvećen rad

Velika prednost samostalnog rada u sopstvenoj kompaniji je mogućnost uske saradnje sa svakim klijentom pojednično, kao i boljim osluškivanju svih njihovih želja i afiniteta za prostor koji dizajniram za njih. Ništa me ne čini srećnijom od saradnje sa ljudima različitih profila i zanimanja, od biranja materijala, boja i dekora, i pretvaranja naše zajednicke vizije njihivog prostora u malo umetničko delo. Volim izgled čudesa i sreće na licima klijenata kada prvi put vide obavljen posao i izgovore te čarobne reči: „To je upravo ono što sam želeo.“

Albo dizajn & projektovanje enterijera

O poslovanju…

ALBO Enterijeri vam nudi profesionalne usluge projektovanja i dizajniranja enterijera. Naši klijenti dobijaju idejna rešenja za dizajn enterijera koja su u potpunosti u skladu sa njihovim potrebama i budžetom. Naš tim arhitekata daju vam najbolje varijante rasporeda prostorija, organizacije prostora i nameštaja, odabir materijala i detalja. Imperativi u našem poslovanju su: vrhunski projekti enterijera, kvalitet izvedenih radova i poštovanje rokova. Naša najbolja preporuka za rad su zadovoljni klijenti. Naše iskustvo i posvećeni rad sa klijentom rezultira najboljim mogućim rešenjem Vašeg entrijera. Naš tim i profesionalizam su Vam u potpunosti na raspolaganju!

Kvalifikovan dizajn enterijera